Välkommen til Offink
Handlar du som företag eller privatperson?
Privatperson
Priserna visas inkl. moms
Företag
Priserna visas exkl. moms
Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

BONG LJUNGDAHL Kuvert konsument fp C6 Vit P/S 25/fp

Förstasidan / Post & Emballage / Kuvert och Kuvertpåsar / Kuvert konsumentfp / BONG LJUNGDAHL Kuvert konsument fp C6 Vit P/S 25/fp
BONG LJUNGDAHL Kuvert konsument fp C6 Vit P/S 25/fp (101780)

BONG LJUNGDAHL Kuvert konsument fp C6 Vit P/S 25/fp

Artikelnr.:
101780
EAN:
4742404001011
8,26
6,61 ex moms
Lagerstatus: Hos leverantör
Beskrivning

Skicka viktiga kontorsdokument eller annan post i FP C6-kuverten från Bong. De är tillverkade av hållbart producerat material och är Svanen-märkta. Alla dina dokument, kvitton, fakturor och viktiga dokument förblir intakta i FP C6-kuverten från Bong. Kuverten är tillverkade av vitt offsetpapper och har fyrkantig flik med avdragbar remsa. På baksidan finns en förtryckt tabell som du kan använda för att ange detaljer vid behov. Tillverkade av papper framställt av hållbart producerat material.
-Kuvert i internationell C6-storlek
-Lämpliga för användning på kontor och i alla affärsmiljöer
-Förtryckt tabell på baksidan
-Fyrkantig flik med avdragbar remsa
-Svanen-märkta
-Färg: Vit
-Mått: 114 x 162 mm
-Antal: 25

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.
  

Copyright © Offink 2017-2019