Välkommen til Offink
Handlar du som företag eller privatperson?
Privatperson
Priserna visas inkl. moms
Företag
Priserna visas exkl. moms
Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

BONG LJUNGDAHL Kuvert konsument fp C5 H2 vit 50/fp

Förstasidan / Post & Emballage / Kuvert och Kuvertpåsar / Kuvert konsumentfp / BONG LJUNGDAHL Kuvert konsument fp C5 H2 vit 50/fp
BONG LJUNGDAHL Kuvert konsument fp C5 H2 vit 50/fp (6154681)

BONG LJUNGDAHL Kuvert konsument fp C5 H2 vit 50/fp

Artikelnr.:
6154681
EAN:
7392283711159
33,75
27:- ex moms
Lagerstatus: Hos leverantör
Beskrivning

BONG affärskuvert har en gummiförslutning som säkerställer att innehållet är i säkert förvar under transport. Använd BONG affärskuvert för vardaglig post. Det här affärskuvertet har en gummiförslutning som säkerställer att innehållet hålls säkert under transport. Kuvertet har ett fönster och är perfekt för att skicka fakturor och andra finansiella dokument.
-Kommersiell klaff som säkrar innehållet
-Fönster
-Tätning: Gummerade
-Format: International C5
-Mått: 229 x 162 mm
-Färg: Vit

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.
  

Copyright © Offink 2017-2019