Välkommen til Offink
Handlar du som företag eller privatperson?
Privatperson
Priserna visas inkl. moms
Företag
Priserna visas exkl. moms
Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

BI-OFFICE Anslagstavla Maya Blue Alu 900x600mm

Förstasidan / Konferera & Planera / Whiteboardtillbehör / Startset för whiteboardtavlor / BI-OFFICE Anslagstavla Maya Blue Alu 900x600mm
BI-OFFICE Anslagstavla Maya Blue Alu 900x600mm (FA0343830)

BI-OFFICE Anslagstavla Maya Blue Alu 900x600mm

Artikelnr.:
FA0343830
EAN:
5603750358305
291,25
233:- ex moms
Lagerstatus: Hos leverantör
Beskrivning

Filttavlan New Generation Maya från Bi-Office är perfekt för sätta upp viktiga meddelanden, scheman, uppdateringar eller bilder och kan användas i ett kontor eller lärorum. När det gäller viktiga kontorstillbehör kan filttavlan New Generation Maya från Bi-Office vara ett ovärderligt tillskott. För dem som arbetar i en läromiljö eller ett kontor är filttavlan perfekt för en rad olika användningsområden, bland annat för att sätta upp scheman, anteckningar, fotografier, presentationsmaterial, diagram, referenser och att-göra-listor. Du kan enkelt visa material på dess stora yta och den kan monteras stående eller liggande. Ramen är tillverkad av anodiserad aluminium och väggfästena döljs snyggt med hjälp av plasthörn.
-Har en anodiserad aluminiumram och plasthörn
-Lämplig för officiell användning
-En väggmonteringssats ingår
-Montera den liggande eller stående
-Flamsäkert tyg
-Typ: Filttavla
-Yta: Blå filt
-Hörn: Ljusgrå plast
-Ram: Modern grå anodiserad aluminium
-Mått: 900 x 600 mm

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.
  

Copyright © Offink 2017-2019