Välkommen til Offink
Handlar du som företag eller privatperson?
Privatperson
Priserna visas inkl. moms
Företag
Priserna visas exkl. moms
Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

BARRIERTECH Ytdesinfektion BARRIERTECH RTU 5L

Förstasidan / BARRIERTECH Ytdesinfektion BARRIERTECH RTU 5L
BARRIERTECH Ytdesinfektion BARRIERTECH RTU 5L (121)

BARRIERTECH Ytdesinfektion BARRIERTECH RTU 5L

Artikelnr.:
121
881,25
705:- ex moms
Lagerstatus: Hos leverantör
Beskrivning

Alkoholfri ytdesinfektion BARRIERTECH RTU 5L är extremt effektiv mot oönskade bakterier, virus, alger, svampar och mögel. Produkten ger långvarigt skydd i motsats till väteperoxid och alkoholbaserad desinfektion som efter användning inte lämnar något skydd. BarrierTech ytdesinfektion är en blandning av kvartära ammoniumföreningar som ger en bred spektrumeffekt mot bakterier och virus. Produkt är vattenbaserad och representerar en "miljövänlig" teknik. Effektivt mot resistenta bakterier och patogena virus. Log 5 (99,999%) mot de flesta bakterier och virus. Produkten är alkoholfri och inte brandfarlig. Skonsam mot alla material. Icke etsande. PH balanserad. Används på bl a trä, vägg, betong, glas, metall, plast, laminat, kakel, fogar. textil, läder etc. BarrierTech ytdesinfektion förhindrar nya attacker och ger långvarigt skydd. Testad och dokumentation: EN 1276, EN 1650, EN 13624, EN 13697, EN 13727, EN 14348, EN 14476.
-pH-värde: ca 7
-Dosering: Sprayas/fogas i områden som är benägna att attackeras av bakterier, virus, alger, svampar och mögel. Låt medlet torka på ytan.
-Utseende: Färglös vätska

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.
  

Copyright © Offink 2017-2019