Välkommen til Offink
Handlar du som företag eller privatperson?
Privatperson
Priserna visas inkl. moms
Företag
Priserna visas exkl. moms
Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

AVERY Hygien- och avståndsetiketter 20cm 12/F

Förstasidan / AVERY Hygien- och avståndsetiketter 20cm 12/F
AVERY Hygien- och avståndsetiketter 20cm 12/F (49415)

AVERY Hygien- och avståndsetiketter 20cm 12/F

Artikelnr.:
49415
EAN:
4004182494158
147,50
118:- ex moms
Lagerstatus: Hos leverantör
Beskrivning

Paketet består av iögonfallande, tydliga, gula förtryckta etiketter med hygien- och riktningssymboler ? samt piktogram. Dessa hjälper till att sprida viktig information på exempelvis företag, restauranger, i butiker, köpcenter, idrottsföreningar, på läkar- och tandläkarmottagningar m.m. Ett praktiskt paket med hygienetiketter och riktningspilar som är ett enkelt sätt att lyfta fram viktig information om ett gott socialt beteende. Etiketterna lämpar sig för användning inomhus på möbler, bänkar, dörrar, väggar och dylikt. De är tillverkade i ett pappersmaterial av hög kvalitet med avtagbart lim så att de vid behov kan tas bort utan att efterlämna några limrester. Etiketterna rekommenderas inte för användning utomhus och är inte lämpliga för märkning direkt på golvet.
-Paketet innehåller totalt 12 förtryckta runda etiketter med en diameter på 20 cm.
-Etiketterna har följande bild: ?V.g. desinficera händerna? (2 st.), ?V.g. tvätta händerna? (2 st.) ?Använd munskydd!? (2 st.) ?Håll avståndet!? (2 st.) och riktningspilar (4 st.).

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.
  

Copyright © Offink 2017-2019