Välkommen til Offink
Handlar du som företag eller privatperson?
Privatperson
Priserna visas inkl. moms
Företag
Priserna visas exkl. moms
Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

AVERY Färgkodningsprick Ø8mm färgmix 416/FP

Förstasidan / Post & Emballage / Etiketter / Märk och Färgsignalsetiketter / AVERY Färgkodningsprick Ø8mm färgmix 416/FP
AVERY Färgkodningsprick Ø8mm färgmix 416/FP (3090)

AVERY Färgkodningsprick Ø8mm färgmix 416/FP

Artikelnr.:
3090
EAN:
4004182030905
  • Typ Papper och etiketter
19,69
15,75 ex moms
Lagerstatus: Hos leverantör
Beskrivning

Planerar du en bilresa? Eller är du en passionerad vandrare och planerar nästa fjälltur? Oavsett vilket slags utflykt du planerar, vill du säkert hela tiden veta var du är och vart du ska. Färgkodningsprickarna är utmärkta för att markera t.ex. avreseplats, destination och potentiella övernattningsställen på kartan. Färgkodningsprickar är också perfekta för att markera deadlines och datum i projektplaner, böcker eller för intern semesterplanering på kontoret.
-Avery produkt 3090,
-Etikettformat: Ø8mm
-Färg: Sorterade färger

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.
  

Copyright © Offink 2017-2019