Välkommen til Offink
Handlar du som företag eller privatperson?
Privatperson
Priserna visas inkl. moms
Företag
Priserna visas exkl. moms
Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

AQUARIUS Hållare AQUARIUS för vikt toalettpapper

Förstasidan / AQUARIUS Hållare AQUARIUS för vikt toalettpapper
AQUARIUS Hållare AQUARIUS för vikt toalettpapper (6990)

AQUARIUS Hållare AQUARIUS för vikt toalettpapper

Artikelnr.:
6990
EAN:
5027375045486
112,50
90:- ex moms
Lagerstatus: Hos leverantör
Beskrivning

Den manuella Aquarius*-dispensern för vikt toalettpapper från Kimberly-Clark Professional* är utformad för användning med vikt och mittenvikt toalettpapper. Detta är ett diskret sätt att kassera kvinnligt avfall hygieniskt och effektivt som samtidigt håller ditt tvättrum städat och sterilt. Tillverkad av lätt och tålig ABS-plast och har hög kvalitet samtidigt som den är tålig och tillhandahåller komfort och bekvämlighet under många år framöver. Väggmontera enheten för att spara värdefullt bänkutrymme och gör produkten lättillgänglig på ett prydligt sätt. De fina avrundade kanterna gör rengöringen enkel och ger enheten estetiskt tilltalande, och de individuellt förpackade påsarna innebär att du inte behöver trycka på enheten för att använda den, vilket minskar risken för kontaminering. Den spårlösa konstruktionen gör det lättare att bibehålla en bakterie- och kontamineringsfri miljö eftersom det inte finns några dolda grogrunder. Alla våra dispensrar kvalitetskontrolleras av Bereau Veritas med avseende på prestanda, tålighet, utförande, övervakad produktion och farliga ämnen.
-Hög prestanda
-Tålig, korrosion- och mögelresistent
-Ingen vidröring av enheten krävs eftersom enskilda handdukar fördelas, vilket minskar risken för föroreningar och bakteriespridning
-Dold låsmekanism med eller utan nyckel
-Kostnadseffektivt med kontrollerad fördelning av enskilda servetter
-Kompatibel med: Alla storförpackningar med toalettpapper och Aquarius*-dispenserringar från Kleenex® och Scott*
-Material: ABS-plast
-Storlek (H x B x L): 182 x 380 x 417 mm
-Vikt (brutto): 2,05 kg
-Finish: Högglans
-Färg: Vit

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.
  

Copyright © Offink 2017-2019