Välkommen til Offink
Handlar du som företag eller privatperson?
Privatperson
Priserna visas inkl. moms
Företag
Priserna visas exkl. moms
Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

AQUARIUS Hållare AQUARIUS för vikt toalettpapper

Förstasidan / Städ & Hygien / Torkpapper / Hållare Toalettpapper / AQUARIUS Hållare AQUARIUS för vikt toalettpapper
AQUARIUS Hållare AQUARIUS för vikt toalettpapper (6990)

AQUARIUS Hållare AQUARIUS för vikt toalettpapper

Artikelnr.:
6990
EAN:
5027375045486
228,75
183:- ex moms
Lagerstatus: Hos leverantör
Beskrivning

Den manuella Aquarius*-dispensern för vikt toalettpapper från Kimberly-Clark Professional* är utformad för användning med vikt och mittenvikt toalettpapper. Främja exceptionell hälsa och hygien på platser i ditt företag eller fritidsutrymme med många människor med denna pappershandduksdispenser. Spara utrymme genom att montera den på väggen och spara kostnader genom att låta enheten fördela rullmatade handdukar antingen med hjälp av en tryckknapp eller ett nyckellås. Det är de små, genomtänkta detaljerna som gör att personal och besökare känner sig uppskattade. Välj ett varumärke som du litar på så vet du att du alltid får bästa möjliga medel för att upprätthålla utmärkt renhet och personlig hygien i badrummet eller köket. Denna handduksdispenser är en innovativ och bekväm lösning för att skydda hälsa och välbefinnande, vilket förbättrar närvaron och produktiviteten. Den patenterade tekniken som förhindrar överfyllnad innebär att handdukar hindras från att fastna och slösas med och påfyllningen är snabb och enkel. Den här dispensern är en del av ett samordnat utbud av badrumsartiklar, vilket gör det enkelt att anpassa och matcha din inredning och samtidigt säkerställa förbättrad komfort, hygien och omsorg. Kompakt och slimmad design som inte bara tar upp mindre väggyta i det gemensamma utrymmet utan också innebär mindre användning av plast under tillverkningen, för att på så sätt stödja en hållbar framtid för planeten. Den här dispensern ger användaren perfekt komfort och dess smidiga och sömlösa design ger ytterligare renhet och förbättrad hygien eftersom bakterier, smuts och damm inte får plats att samlas i några springor. Rengöringen är felfri, snabb och enkel. Idealisk för användning i allmänna utrymmen med många människor, såsom flygplatser, idrottsarenor, gym, skolor och kontor.
-Hög prestanda
-Tålig, korrosion- och mögelresistent
-Ingen vidröring av enheten krävs eftersom enskilda handdukar fördelas, vilket minskar risken för föroreningar och bakteriespridning
-Skapa en hälsosam och hygienisk miljö
-Minska sjukdomsfallen och sjukfrånvaron på arbetsplatsen
-Elegant fönster
-Dold låsmekanism med eller utan nyckel
-Litet underhåll
-Kostnadseffektivt med kontrollerad fördelning av enskilda servetter
-Lätta att rengöra
-Snabb och enkel påfyllning
-Kompatibel med: Alla storförpackningar med toalettpapper och Aquarius*-dispenserringar från Kleenex® och Scott*
-Material: ABS-plast
-Storlek (H x B x L): 182 x 380 x 417 mm
-Vikt (brutto): 2,05 kg
-Finish: Högglans
-Färg: Vit

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.
  

Copyright © Offink 2017-2019