Välkommen til Offink
Handlar du som företag eller privatperson?
Privatperson
Priserna visas inkl. moms
Företag
Priserna visas exkl. moms
Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

ABENA Vårdhandske nitril vit P-fri M 150/FP

Förstasidan / ABENA Vårdhandske nitril vit P-fri M 150/FP
ABENA Vårdhandske nitril vit P-fri M 150/FP (290413)

ABENA Vårdhandske nitril vit P-fri M 150/FP

Artikelnr.:
290413
EAN:
5703538417177
90:-
72:- ex moms
Lagerstatus: Beställningsvara
Beskrivning

Handske nitril puderfri vit M 150/FP lämpar sig för en rad olika uppgifter inom många olika kategorier. Handsken är tillverkad av nitril och kan användas inom många olika områden. Lämpar sig till städ, vårdrelaterade uppgifter, all livsmedelshantering, hantering av medicin inkl. cytostatika och hormonpreparat och för hantering av en lång rad kemikalier. Eftersom handsken är tillverkad av nitril kan den användas av latex-allergiker.
-Kan användas av latex-allergiker
-Lämpar sig för använding inom många olika områden
-Lämpar sig till städ, vårdrelaterade uppgifter, all livsmedelshantering, hantering av medicin inkl. cytostatika och hormonpreparat och för hantering av en lång rad kemikalier
-Puderfri
-Tillverkad av nitril
-Ftalat-fri
-Vit
-Storlek: M
-AQL 1,5

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.
  

Copyright © Offink 2017-2019