Välkommen til Offink
Handlar du som företag eller privatperson?
Privatperson
Priserna visas inkl. moms
Företag
Priserna visas exkl. moms
Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

ABENA Dispenser till alufolie/film metall 45cm

Förstasidan / Kök & Servering / Plast och Aluminiumfolie / Dispenser Folie / ABENA Dispenser till alufolie/film metall 45cm
ABENA Dispenser till alufolie/ film metall 45cm (2625)

ABENA Dispenser till alufolie/film metall 45cm

Artikelnr.:
2625
EAN:
5741213009477
301,25
241:- ex moms
Lagerstatus: Hos leverantör
Beskrivning

Abena Cater-Line dispenser med sågklinga låter dig prydligt riva av aluminiumfolie, matt film eller PVC-plastfolie med precision vid precis rätt längd. Abena Cater-Line dispenser med sågklinga är ett oumbärligt tillbehör för små eller stora kök. Du kan lätt riva av folie eller film utan att behöva oroa dig för stopp i dispensern. Den kan användas med båda perforerade och operforerade rullar. Det är ett mångsidigt och praktiskt tillbehör för daglig användning. Dessutom kan du prydligt stapla folie- eller filmark och förvara dem till senare.
-Lämplig för aluminiumfolie, matt film och PVC-plastfolie
-Kan användas i små och stora kök
-Material: Metall
-Bredd: 450 mm

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.
  

Copyright © Offink 2017-2019