Välkommen til Offink
Handlar du som företag eller privatperson?
Privatperson
Priserna visas inkl. moms
Företag
Priserna visas exkl. moms
Kundvagnen är tom

3M SecureFit gul AS/AF, SF203AF

Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
3M SecureFit gul AS/AF, SF203AF (70071647674)

3M SecureFit gul AS/AF, SF203AF

Artikelnr.:
70071647674
EAN:
4046719735136
Beskrivning

3M SecureFit skyddsglasögon sitter säkert fast på huvudet och du behöver inte oroa dig för att tappa dina skyddsglasögon. Glasögonen har en optisk klass 1-lins för långvarig användning. 3M SecureFit skyddsglasögon har behandlats med anti-repskydd och är även imfria. Användning rekomenderas i allmän tillverkning, konstruktion, mat och dryck-produktion.
-Linsbeläggning mot repor och imma
-Pressure Diffusion Temple Technology - en vetenskapligt utvecklad design som ger en jämn tryckfördelning över örat, vilket förbättrar komforten utan att göra avkall på passformen för olika ansiktsformer
-Dubbelt formsprutade och mjuka skalmar i ultratunn konstruktion för ökad komfort över öronen
-Polykarbonatglas som absorberar 99,9 % UVA och UVB strålning

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.
  

Copyright © Offink 2017-2019